Käyttöehtojen

Yleiset ehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan iParts OÜn ylläpitämän, verkko-osoitteessa www.iparts.fi olevan verkkokaupan ja puhelinmyynnin väliseen kauppaan. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä myyntiehdot. Verkkokauppaan rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen eivät ole pakollisia tehdäksesi ostoksia. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi ja kirjautumalla verkkokauppaan saat alennuksia sekä käteviä palveluja kuten tilauksenseurannan, tilaushistorian jne.

 

Maksaminen

Voit maksaa verkkokauppaostoksesi seuraavissa verkkopankeissa:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupan tilauksissa sinulla on 14 päivän  palautus- ja vaihto-oikeus. Palauttamasi tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön sekä pakkauksen tulee olla ehjä. Pakkaukseen ei saa kirjoittaa, merkitä tai liimata mitään ylimääräisiä teippejä ja tarroja, mukaan lukien postin lähetystarroja. Ostaja maksaa  palautusrahdin.iParts OÜ hyvittää palautuskulut VAIN silloin,kui palautettaavaa varaosa ei vastaa tilatulle(ei vastaa tuotetiedoihin tai viallinen). (VÕS § 194 lg 4). Kun tilattuanne tuote ei vastaa tuoteselostukseen(mittat yms ovat eri kui selosteessa mainittu) pyydämme teidä olemaan yhteydessa iParts oy-n ennen tuoteen palautusta.

Tuotteen vaihto- ja palautus

 

Seuraavia tuotteita ei voi palauttaa:

Tehdastoimitustuotteita.

Tuotteita, joita on yritetty asentaa ajoneuvoon.

Tuotteita, jotka eivät ole myyntikelpoisia tai eivät ole ehjässä alkuperäispakkauksessa.

Mikäli pakkauksessa on asiakkaan omia merkintöjä, tarroja tai teippejä ne käsitellään

myyntikelvottomina.

Raha palautetaan samalle pankkitilille, josta maksu on iParts OÜ:n tilille suoritettu.

iParts OÜ hyvittää palautuskulut vain silloin,kui palautettaavaa varaosa ei vastaa tilatulle(ei vastaa tuotetiedoihin tai viallinen). (VÕS § 194 lg 4).

 

Panttimaksut

Joistakin tuotteista valmistajat edellyttävät panttimaksun perimistä. Näiden tuotteiden käytettyjä "runkoja" käytetään uudestaan osana valmistusprosessia. Panttimaksukäytäntö tehostaa osien kierrätystä ja kasvattaa palautumisprosenttia.

 Maksu palautetaan korjauskelpoista vaihto-osaa vastaan. Palauta vaihto-osa uuden osan laatikossa kokonaisena. Osa ei saa olla purettu ja sen rungon on oltava ehjä.

Ostaja maksaa rungon palautusrahdin.

Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Takuut

Kaikilla varaosillamme on 6 kuukauden tai 20 000km (riippuen siitä kumpi täyttyy ensin) takuu materiaali- ja valmistusvirheiden suhteen. Takuuaikana tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen. Takuuaika lasketaan alkuperäisestä ostopäivästä, eikä se ala uudelleen takuuvaihdon yhteydessä.

Takuu ei korvaa vikoja, jotka ovat syntyneet:

NB! Voimme suorittaa sähköosien takuu menettelyn vain autoliikkeiden diagnoosi raportin perusteella(virhekoodi).

iParts OÜ ei sitoudu korvaamaan takuun aikana rikkoutuneiden tuotteiden vaihtamiseen liittyviä kuluja.(Hyvitettään vain tuotteen ostohintaa).

rikkoutunut varaosa pitää toimittaa iParts osoitteeseen Peterburi tee 47a, 11415, Tallinn, Estonia

Ostaja maksaa  palautusrahdin.

Muut edellytykset:

1.1 IParts OÜ tuotteiden kuvat verkkokaupassa ovat havainnollisia ja saattavat poiketa todellisesta tuotteesta.

1.2 iParts OÜ ei ole vastuussa Ostajalle aiheutuneista vahingoista tai tuotteen viivästymisestä, jos tuotteen vahingoittuminen tai viivästyminen johtuu olosuhteista, joihin iParts ei voinut vaikuttaa ja joiden saapumista iParts ei voinut ennakoida (ylivoimainen este).
iParts 2023